PANTHEON KNJIGOVODSTVENI PROGRAM FREE DOWNLOAD

Gde je tu planiranje proizvodnje, nabavke, prodaje Posto je relativno truba sa tim, zamolio me je da nadjem jednostavan program za vodjenje takvih poslova. Da li postoji nesto jednostavno, a da je na srpskom jeziku? Arhiva IT berze poslova IT pravo i politika razvoja:: A pogodan je i manjim firmama.

Uploader: Faezahn
Date Added: 1 July 2009
File Size: 15.97 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 39556
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Da li postoji nesto jednostavno, a da je na srpskom jeziku? To i ja kazem! Android GSM – telefoni:: They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Never argue with an idiot. Korisnici aktivni u poslednjih 10 minuta.

Download Pantheon Free

Arhiva IT berze poslova IT pravo i politika razvoja:: Naime, prijatelj mi poseduje malu firmu koja se bavi prodajom. A pogodan je i manjim firmama. Grejanje i klimatizacija TechZone:: Login Registracija Zaboravili ste password?

Radio elektronika i tehnika Elektronika:: Ovde sam mislila konkretno na ovo na cemu ja radim i mislim da je veoma dobar i pogodan manjim firmama za poslovanje. Ne znam da li sad pricamo o istom, s obzirom o zabrani reklamiranja. Posebno, jer ERP nije samo softver.

  KIBA CHEZA WALLPAPER

Ako hoce besplatno, neka koristi OpenOffice Calc to je besplatan Excel, naravno, da bi koliko toliko mogao komforno da prati trazene parametre u ovom programu, mora pantheon knjigovodstveni program dobro da poznaje rad u ovom tipu programa. Odgovor na temu m.

Verovatno je i previse traziti da bude besplatan: Trenutno planira da se malo modernizuje, izmedju ostalog i da vodi inventar firme.

XML i VB6 – primeri Gde je tu planiranje proizvodnje, nabavke, prodaje Prvo da se zahvalim kolegi Google Pantheon knjigovodstveni program koji mi je pomogao da razumem prethodni post. Prpgram ne samo to. Drugo, cene licenci su sada prihvatljivije.

DataLab PANTHEON (free version) download for PC

Postoje i neka stvarno besplatna ERP resenja koja mozete skinuti sa interneta ukoliko mozete sami da ih pokrenete sto bez prethodnog iskustva moze biti nemoguca misijaako ne onda nekom platite da vam instalira i uradi inicijalni setup, verovatno i obuku. Administracija i razvoj – ES tim. Odgovor na temu [es]:: Nije li nekorektno da u nebesa dizes strano i ERP resenje i lepis pantheon knjigovodstveni program svakojake superlative a da domaca resenja ruzis bez ikakvih skrupula?

  TEYLA WALLPAPER

Domaca resenja, pogotovo za manje firme, po pravilu bivaju izabrana upravo zato sto su kvalitetna, iza njih stoje timovi koji vrlo dobro znaju sta rade, imaju odlicnu podrsku i imaju cenu koja je prilagodjena kupcima a ne naduvanu.

Koliko vidim, to je jako dobar softver. To ni nikoli prepozno, ko ERP izvajanje v mestu.

Knjigovodstveni kurs program Pantheon

Pokretanje SAP foruma za korisnike Pomoc oko zadatka!!! Postoji ERP na srpskom, radi ga jedna novosadska firma. Trazim besplatan jednostavan IDE Nije besplatan, al nkjigovodstveni da je povoljan.

Author: admin