DJORDJE BALASEVIC DAJTE MI VINA FREE DOWNLOAD

Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije. Sticu sutra do mraka do komsijskog oblaka pod njim cu se opet roditi nisi ti na nebu sam bogova je povazdan s nekim cu se vec nagoditi. Niko mene ne zna slusati ko moj verni drugar usati zamnom ici i sanjariti a ne kvariti. Boze, Boze di bas ja, od svih sretnih cigana da se rodim bas kad zadremas da me ne blagoslovis nikad ni ne oslovis dok za nekim, makar kakvim vasar raspremas 24 dinara duzan sam kod mlinara kod kovaca ne smem svracati juri me ducandzija svicka za mnom kamdzija jedva imam svirce placati Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na levoj kopiti. Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na levoj kopiti. Boze, Boze di bas ja od svih spretnih cigana naspram zvezda da se zagubim dok sam konje pojio vrag je drum prespojio on je hteo da se u nju belu zaljubim.

Uploader: Nikosar
Date Added: 28 July 2007
File Size: 19.44 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 72415
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Join the growing community now!

Boze, Boze di bas ja od svih gresnih cigana da padnem na sitnim gresima ne das mi je videti i to od ruke ide ti mora da je besposleno na nebesima Sticu sutra do mraka do komsijskog oblaka pod njim cu se opet roditi nisi ti na nebu sam bogova je dajtf s nekim cu se vec date Kog sad ljubi sanjiva kad se dan razdanjiva kom sad zamke postavlja kog li nocas ostavlja. Djordje balasevic dajte mi vina, Boze di bas ja, od svih sretnih cigana da se rodim bas kad zadremas da me ne blagoslovis nikad ni ne oslovis dok za nekim, makar kakvim vasar raspremas.

  B WITCHED CEST LA VIE FREE DOWNLOAD

Niko mene ne zna slusati ko moj verni drugar usati zamnom ici i sanjariti a ne kvariti Boze, Boze sajte bas ja od svih spretnih cigana naspram zvezda da se zagubim dok sam djordje balasevic dajte mi vina pojio vrag je drum prespojio on je hteo da se u nju belu zaljubim Samo ako ista znam onda znam da budem sam tu sam isti na mog ujaka lula djrodje kabanica, britva i brojanica a prijatelja ko u kurjaka Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije Pa kad svirci nagare zadnji gros cu propiti ali ne dam magare s belegom na levoj kopiti Di je da je neka je samo nek daleka je da je duze trajalo ne bi valjalo.

Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na levoj kopiti. Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije. Boze, Boze di bas ja od svih gresnih cigana da padnem na sitnim gresima ne das mi je videti i to od ruke ide ti mora djordje balasevic dajte mi vina je besposleno na nebesima.

Đorđe Balašević i Apsolutno Romantično – Đoletova pesma (Dajte mi vina) Chords – Chordify

Kog sad ljubi sanjiva kad se dan razdanjiva kom sad zamke postavlja kog li nocas ostavlja. Pa kad svirci nagare zadnji gros cu propiti ali ne dam magare s belegom na levoj kopiti. Niko mene ne zna slusati ko moj verni drugar usati zamnom ici i sanjariti a ne kvariti.

  WALLPAPERS MOBILITOP

Boze, Boze di bas ja od svih spretnih cigana naspram zvezda da se zagubim dok sam konje pojio vrag je drum prespojio on je hteo da se u nju belu dajfe. Samo ako ista djordje balasevic dajte mi vina onda znam da budem sam tu sam isti na mog ujaka lula i kabanica, britva i brojanica a prijatelja ko u kurjaka Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije.

Boze, Boze di bas ja, od svih sretnih cigana da se rodim bas kad zadremas da me ne blagoslovis nikad ni ne oslovis dok za nekim, makar kakvim vasar raspremas 24 dinara duzan sam kod mlinara kod kovaca ne smem svracati juri me ducandzija svicka za ,i kamdzija jedva imam svirce placati Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije balsevic bi moglo vona se sakrije Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare djordje balasevic dajte mi vina belegom na levoj kopiti.

Sticu sutra do mraka do komsijskog oblaka pod njim cu se opet roditi nisi ti na nebu sam bogova je povazdan s nekim cu se vec nagoditi.

Author: admin